28 desember 2009

Baby-kort

Det har vært forøkelse på min manns side av familien, og da må det jo selvsagt scrappes et baby-kort :o) Og da tok jeg likesågodt utgangspunkt i skissen fra Webmoster Helene som er bonusutfordring # 11 hos STM - på norsk!, samt også månedens utfordring fra ScrappeHuset
om å lage noe Shabby Chick. Det kalles visst å slå to fluer i samme smekk ;o)

Fotoapparatet har visst ikke vært rettferdig mot de lyseste rosa-fargene på kortet; på ytterkantene av kronbladene på samtlige blomstre, samt rosafargen på luen og teppet til babyen på stempelet.


Det doble kortet er av tykt akvarellpapir, og oppå der igjen har jeg lagt mørk brun kartong som jeg har gitt gullskimmer med en gull-stempelpute. Hjerteknuser-stempelet er fra Kort og Godt, det stripete mønsterarket i bakgrunnen er fra Nille, stork-stempelet og prinsesse-tekst-stempelet er fra Ladybug. Stork-stempel-bildet er montert med limputer, så det kommer litt opp fra resten av kortet. Papirblomstene og den rosa halvperle-swirl'en har jeg fått i gave, og vet ikke hvor kommer fra. Den største av blomstene har jeg forøvrig satt sammen selv, slik at den skulle matche de to små ferdig-monterte blomstrene. Bokstavene (QK - Olivia) er stanset ut i preget gullkartong fra Nille (3pk med gaveesker).

3 kommentarer:

 1. Flott kort. God løsning på oppgaven.

  Takk for at du deltar!

  SvarSlett
 2. Hei hei:)

  Nydelig kort du har laget:) Men 2 fluer i en smekk fungerer dårlig:) Både STM og Scrappehuset vil ha bidrag laget spesielt til sine utfordringer:)

  Da lar jeg denne være med hos STM jeg:)

  Ønsker deg et godt 2010:)

  SvarSlett
 3. Aaah, man lærer hele tiden ;o) Takk for opplysning :o)

  SvarSlett

Da blir jeg glad! :oD