29 desember 2009

Forside til album

Dagens produksjon er forside til et album med bilder av mine søte små :o)Layout'en er laget med utgangspunkt i Sketchy Colors utfordring #4 med utgangspunkt i denne skissen:

Og dette er altså min tolkning:

Begge bakgrunnsarkene er fra Nille, swirlsene som går litt på skrå tvers over layout'en er tegnet av og skåret ut etter chipboards fra Nille. 3 hvite fjær er plassert mellom bilde og header for å gi litt liv til layout'en. Bokstavene er tegnet på og skåret ut av mellomleggspapir. Sløyfen er knyttet av brun gavehyssing, gullbånd fra Hobbyklubben og hvitt silkebånd med gulldetaljer fått i en hobbypakke fra Nille. Rammekanten rundt bildet er i samme ark fra Nille som ytterkanten på sidene av hovedbakgrunnsarket.

2 kommentarer:

 1. Fin tolkning av Skissen :)
  Jeg har liten erfaring med bruk av Nilleark, funker de???

  Flott blogg

  SvarSlett
 2. Takk :o)

  Jo altså, syns de fungerer fint jeg! Men nå har jeg ikke prøvd å stemple eller male på de. Kun montert arkene lagvis ved bruk av RX-lim, limputer og fotoklebere, og så har jeg pyntet de med fjær, selvklebende bling og lignende.. Har ikke merket noe jeg ikke liker forløbig i alle fall.

  Nille har ark både med mønster på begge sider, og ark med mønster på kun én side... Kvaliteten på disse virker forøvrig lik :o) Verdt et forsøk i alle fall ;o)

  SvarSlett

Da blir jeg glad! :oD