13 februar 2010

Jegerspire?

Vår skjønne nevø var på besøk hos oss, og lånte min sønns tregevær som han har fått av deres felles, jaktende bestefar, da vi tok dette bildet. Det var stooor stas å få låne tregeværet til sitt to år eldre søskenbarn kan dere skjønne, så han var så stolt der han gikk rundt og bar på det i en reim over skulderen :o) 

Bakgrunnen er et tykt akvarellark som er limt oppå et tilpasset stykke bokpapp, slik at bildet skal kunne henges på veggen når jeg bare får laget til et feste på baksiden.
 Bak bildet ligger det stoffprøver fra IKEA (bladmønstrede), en sort-hvitt hjemmelaget grafikk-reinbue mellom jegeren og byttet (en dådyr-charm), treet som jeg har tegnet opp, skåret ut av Panduro-mønsterark og svertet i kantene med brun catseye pute. "Gresset" som nevøen vår står på er en bit av et julemønsterark med bartremønster på fra Nille som jeg også har svertet med brunt i kantene.

Fotsporet er laget med lille-snuppa sin vintersko som jeg svertet med sort stempelpute, og kantene på akvarellarket er svertet med Distress black soot stempelpute.
I trestammen har jeg risset inn vår nevøs forbokstav i et hjerte og årstallet da bildet ble tatt ;o)

Detaljbilder her:6 kommentarer:

 1. For en kreativ LO. Digger det fotsporet under tittelen, og hvordan du har klipt og limt sammen mange forskjellige elementer. Kjempekul.

  Takk for at du deltar.

  SvarSlett
 2. Skikkelig kreativt bidrag fra deg!
  Ha en fin morsdag.

  SvarSlett
 3. Så hyggelige kommentarer! Takk :o)

  SvarSlett
 4. åååå den her LOen va helt fantstsik! Så annerledes og så kreativt! Genialt med fotsporet! E sjelden æi synes det gjør sæi med utklipte bilder, men detta va bare perfekt!

  SvarSlett
 5. Denne er utrolig stilig:)

  SvarSlett
 6. Så orginal denne var! Kjempekul. Fiffig detalj med det fotsporet bak tittelen

  SvarSlett

Da blir jeg glad! :oD