05 september 2010

Giveaway

Giveaway, blogcandy, gi-bort... og eg trur eg har sett mange, mange fleire ordvariantar og formuleringar på ein blogg-gest med eitt og samme formål. Kjært born har mange navn ;)

(Eg nyttar random.org til å trekke)

Ettersom eg ikkje lengre har små nok ungar sjølv (til å bruke smekke), så tenkte eg at nokon andre som kan ha glede av den kan få den nye, heimesydde plastsmekka i staden ;)


Det einaste du treng å gjere for å vere med i trekninga, er å skrive eit innlegg i bloggen din eller ein bildelink i sidebaren på bloggen din. Har du ikkje blogg, kan du berre skrive ein kommentar til dette innlegget, saman med mobilnummer eller e-post som eg kan kontakte deg på om du vert trekt ut ;)

Innlegget skal innehalde minst ein link tilbake til anten denne, eller ein av mine andre bloggar (Heime hos Oss, Leikekroken eller Lesekroken), og eg vil sjølvsagt at du fortel om candy'en og legg ved eit bilde av den ;)

Trekning om nøyaktig ein månad frå i dag, på mi kjære Farmor sin bursdag, 5. oktober :) Lykke til! PS: Hugs å skrive ein kommentar under dette innlegget, og link til bloggen din/innlegget ditt så eg kan sjå det du har skrive ;)

7 kommentarer:

 1. Sånn, da var du lagt inn på giveaway/candybloggen min :))

  http://scrappecandy.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. Så flott smekke ; men helt feil farge til min lille prins !! ;) ;)
  Flott blogg :D

  SvarSlett
 3. Så kul denne var!
  Har dessverre ikke så små barn at de bruker smekke mer, men slenger inn litt "reklame" for deg på bloggen min, så kanskje noen andre ser det;)

  SvarSlett
 4. Kjempefin smekke!
  Jeg vil gjerne være med i trekningen, har lagt inn bilde og link i sidebaren på bloggen min:
  http://mirastrikker.blogspot.com/
  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 5. Så langt 4 stk som er med i trekningen :) Store sjanser for å bli trukket ut med andre ord ;)

  SvarSlett

Da blir jeg glad! :oD