Men det har jo vært (og er enda) påske, og dermed også fritt for det meste som hører hverdagen til ;o)
I stedet for scrapping har jeg holdt på med annet håndarbeid om jeg kan kalle det håndarbeid:
Jeg har bygget gapahuk og laget en aldri så liten "leirplass" nede i skogen vår, så der har vi koset oss masse i påsken med grilling av pølser, marshmallows og pinnebrød surret med sukker og kanel som primitive men nydelige og ryyykende ferske skillingsboller :o) Nydelig!!! :oD
Oppskrift på pinnebrød:
250 gr hvetemel
1 ts salt
1 ts bakepulver
2 ts margarin
3 dl melk
For å lage de med sukker og kanel i svingene triller man pølser av deigen,
vender denne i en blanding av kanel og sukker, og snurrer så pølsen i en jevn tykkelse rundt pinnen.
Hold pinnen med pinnebrødet i god avstand til flammene så brødet får steke sakte og bli stekt helt inn til pinnen, og får en jevn gyllenbrun farge. Holder man brødet helt ned til flammene så blir brødet for raskt stekt på utsiden, og ikke gjennomstekt...
Dette så jo bare SÅ koselig ut da! :)
SvarSlettTror jeg må notere meg oppskriften, har ikke spist pinnebrød siden jeg gikk i barnehagen. :D