13 desember 2009

Fyrstikkeske som svar på utfordring

Her er mitt første bidrag (ever) til en utfordring, men det er vel ikke noe å vente på? Like greit å bare kaste seg i det ;o) Utfordringen er gitt av scrappehuset i anledning i at de har passert utrolige 100.000 besøkende!!! Se utfordringen deres på følgende adresse: http://scrappehuset.blogspot.com/2009/11/fantastiske-100-000.html Og når du allikevel er der - sjekk ut alt annet sidene deres har å tilby ;o)

Kort sagt: Utfordringen går på å scrappe noe med tall. Og jeg som er blitt så glad i å scrappe fyrstikkesker, ja jeg scrappet likesågodt en fyrstikkeske som bidrag til utfordringen også :oD

Forsiden:

Teksten lyder: "3 ord på snei: Tenker på deg!"

Baksiden:

Har altså scrappet en fyrstikkeske/hjelpestikker. Bakgrunn/ramme er ark hentet fra Panduro sin blokk med eventyrtema, vintagebilde av jente med konkylie på begge sider, div papirblomster, diamondswirl + store og små enkle diamanter. Små-skjellene plukket jeg selv på stranden i sommer :o) Kantene er svertet med distressink.

4 kommentarer:

 1. Denne var skikkelig søt!!
  Tusen takk for at du er med på utfordringa!!!
  Ha en god natt!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det :o)
  En god natt til dere også ;o)

  SvarSlett
 3. Så kjekt at du har begynt med scrapping og, Iselin!:) Det er sååå gøy!

  Og fyrstikkeska di er nydelig;)

  SvarSlett
 4. Takk Anita - eg er hekta alt, og det er vel egentlig fordi eg ser at eg har laaaangt å strekke meg og viiiiil så gjerne ;oP Hehe.. :o)

  SvarSlett

Da blir jeg glad! :oD